Gepubliceerd op 03 april 2023

Bedankt voor uw deelname aan het onderzoek!

Het pensioenfonds Beton heeft alle (oud-)deelnemers en gepensioneerden gevraagd mee te doen aan het onderzoek naar de risicobereidheid. We hebben bijna 3.200 reacties gekregen. Hartelijk dank daarvoor!

Met de reacties die we hebben gekregen, kunnen we een goede analyse maken. De percentages geven een realistisch beeld van de resultaten uit het onderzoek. U ziet in de kaart van Nederland de reacties per gemeente. Hoe donkerder de kleur, hoe groter het aantal respondenten. ‘Grijs’ betekent dat er geen reacties volgde uit deze postcodegebieden.

Het bestuur en sociale partners buigen zich nu als eerste over de uitkomst van het onderzoek. De raad van toezicht en het verantwoordingsorgaan zijn op de hoogte gesteld en volgen dit op de voet.

Wij informeren u binnenkort over de resultaten, maar we hebben tijd nodig om de resultaten goed te analyseren. Zodra we de resultaten hebben, delen we die op deze website.

Wilt u op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen het pensioenfonds?
Log dan in op uw persoonlijke pensioenpagina Mijn Pensioen (via de knop Inloggen bovenaan deze pagina) en vul uw e-mailadres in. Dan kunnen wij u onze e-mailnieuwsbrief sturen.

Kaart Nederland