Nieuwsoverzicht

Beleidsdekkingsgraad augustus 2020 gestegen naar 97,4%

De beleidsdekkingsgraad van Pensioenfonds Beton is per eind augustus gestegen naar 97,4% (juli: 96,8%). Ons fonds heeft op basis van deze beleidsdekkingsgraad zowel een dekkingstekort als een reservetekort. Ook kunnen we tijdelijk niet meewerken aan waardeoverdracht en afkoop kleine pensioenen.

Lees meer

Beleidsdekkingsgraad juli 2020 iets gestegen naar 96,8%

De beleidsdekkingsgraad van Pensioenfonds Beton is per eind juli iets gestegen naar 96,8% (juni: 96,7%). Ons fonds heeft op basis van deze beleidsdekkingsgraad zowel een dekkingstekort als een reservetekort. Ook kunnen we tijdelijk niet meewerken aan waardeoverdracht en afkoop kleine pensioenen.

Lees meer

Vacature bestuur Bpf Beton

Per 1 september aanstaande ontstaat er door de wijziging van het bestuursmodel een vacature in het bestuur. Deze bestuurder heeft zitting namens de gepensioneerden. De bestuurder die nu deze positie inneemt, krijgt een andere positie. Kandidaten kunnen zich voor een bestuursfunctie aanmelden. Onderstaande beschrijving en de procedure gelden voor een nieuwe kandidaat.

Lees meer

Beleidsdekkingsgraad juni 2020 iets gedaald naar 96,6%

De beleidsdekkingsgraad van Pensioenfonds Beton is per eind juni iets gedaald naar 96,6% (mei: 96,7%). Ons fonds heeft op basis van deze beleidsdekkingsgraad zowel een dekkingstekort als een reservetekort. Ook kunnen we tijdelijk niet meewerken aan waardeoverdracht en afkoop kleine pensioenen.

Lees meer

Beleidsdekkingsgraad mei 2020 blijft 96,7%

De beleidsdekkingsgraad van Pensioenfonds Beton is per eind mei gelijk gebleven op 96,7% (april: 96,7%). Ons fonds heeft op basis van deze beleidsdekkingsgraad zowel een dekkingstekort als een reservetekort. Ook kunnen we tijdelijk niet meewerken aan waardeoverdracht en afkoop kleine pensioenen.

Lees meer

Beleidsdekkingsgraad april 2020 gedaald naar 96,7%

De beleidsdekkingsgraad van Pensioenfonds Beton is per eind april gedaald naar 96,7% (maart: 97,2%). Ons fonds heeft op basis van deze beleidsdekkingsgraad zowel een dekkingstekort als een reservetekort. Ook kunnen we tijdelijk niet meewerken aan waardeoverdracht en afkoop kleine pensioenen.

Lees meer

Beleidsdekkingsgraad maart 2020 gedaald naar 97,2%

De beleidsdekkingsgraad van Pensioenfonds Beton is per eind maart gedaald naar 97,2% (februari: 97,9%). Ons fonds heeft op basis van deze beleidsdekkingsgraad zowel een dekkingstekort als een reservetekort. Ook kunnen we tijdelijk niet meewerken aan waardeoverdracht en afkoop kleine pensioenen.

Lees meer

Corona: Wij zorgen op dezelfde manier voor uw pensioen

Het bestuur van Bpf Beton hoopt dat u gezond bent en blijft en deze – voor ons allemaal – vreemde periode goed doormaakt. Iedereen merkt de gevolgen van het coronavirus in het dagelijkse leven. Scholen en restaurants zijn dicht, we houden allemaal afstand en beperken ons sociale leven.

Lees meer