Nieuwsoverzicht

Beleidsdekkingsgraad april 2022 toegenomen naar 111,7%

De beleidsdekkingsgraad van Pensioenfonds Beton is per eind april toegenomen naar 111,7% (maart: 111,4%). Eind april had Bpf Beton ruim 111 eurocent in de boeken voor elke euro die het fonds in de toekomst aan pensioenen moet uitkeren. Ons fonds heeft op basis van deze beleidsdekkingsgraad een reservetekort.

Lees meer

Beleidsdekkingsgraad maart 2022 toegenomen naar 111,4%

De beleidsdekkingsgraad van Pensioenfonds Beton is per eind maart toegenomen naar 111,4% (februari: 110,9%). Eind maart had Bpf Beton 111 eurocent in de boeken voor elke euro die het fonds in de toekomst aan pensioenen moet uitkeren. Ons fonds heeft op basis van deze beleidsdekkingsgraad een reservetekort.

Lees meer

Beleidsdekkingsgraad februari 2022 toegenomen naar 110,9%

De beleidsdekkingsgraad van Pensioenfonds Beton is per eind februari toegenomen naar 110,9% (januari: 110,5%). Eind februari had Bpf Beton 111 eurocent in de boeken voor elke euro die het fonds in de toekomst aan pensioenen moet uitkeren. Ons fonds heeft op basis van deze beleidsdekkingsgraad een reservetekort.

Lees meer

Pensioenfonds Beton en de oorlog in Oekraine

Sinds 24 februari heeft Rusland een grootschalige invasie van Oekraïne ingezet. Onder meer de EU en de VS hebben deze invasie sterk veroordeeld en hebben gereageerd met forse (economische) sancties.

Lees meer

De beleidsdekkingsgraad is eind januari toegenomen naar 110,5%

De beleidsdekkingsgraad van Pensioenfonds Beton is eind januari toegenomen naar 110,5% (december:110,0%). Vanaf eind juni is de beleidsdekkingsgraad boven het minimum vereiste niveau uitgekomen en is er is geen sprake meer van een dekkingstekort. Ons fonds heeft op basis van deze beleidsdekkingsgraad nog wel een reservetekort.

Lees meer

Beleidsdekkingsgraad december 2021 toegenomen naar 110,0%

De beleidsdekkingsgraad van Pensioenfonds Beton is per eind december toegenomen naar 110,0% (november: 109,3%). Vanaf eind juni is de beleidsdekkingsgraad boven het minimum vereiste niveau uitgekomen en is er is geen sprake meer van een dekkingstekort. Ons fonds heeft op basis van deze beleidsdekkingsgraad nog wel een reservetekort.

Lees meer

Beleidsdekkingsgraad november 2021 toegenomen naar 109,3%

De beleidsdekkingsgraad van Pensioenfonds Beton is per eind november toegenomen naar 109,3% (oktober: 108,8%). Vanaf eind juni is de beleidsdekkingsgraad boven het minimum vereiste niveau uitgekomen en is er is geen sprake meer van een dekkingstekort. Ons fonds heeft op basis van deze beleidsdekkingsgraad nog wel een reservetekort.

Lees meer