Nieuwsoverzicht

Beleidsdekkingsgraad mei 2020 blijft 96,7%

De beleidsdekkingsgraad van Pensioenfonds Beton is per eind april gelijk gebleven op 96,7% (maart: 96,7%). Ons fonds heeft op basis van deze beleidsdekkingsgraad zowel een dekkingstekort als een reservetekort. Ook kunnen we tijdelijk niet meewerken aan waardeoverdracht en afkoop kleine pensioenen.

Lees meer

Beleidsdekkingsgraad april 2020 gedaald naar 96,7%

De beleidsdekkingsgraad van Pensioenfonds Beton is per eind april gedaald naar 96,7% (maart: 97,2%). Ons fonds heeft op basis van deze beleidsdekkingsgraad zowel een dekkingstekort als een reservetekort. Ook kunnen we tijdelijk niet meewerken aan waardeoverdracht en afkoop kleine pensioenen.

Lees meer

Beleidsdekkingsgraad maart 2020 gedaald naar 97,2%

De beleidsdekkingsgraad van Pensioenfonds Beton is per eind maart gedaald naar 97,2% (februari: 97,9%). Ons fonds heeft op basis van deze beleidsdekkingsgraad zowel een dekkingstekort als een reservetekort. Ook kunnen we tijdelijk niet meewerken aan waardeoverdracht en afkoop kleine pensioenen.

Lees meer

Corona: Wij zorgen op dezelfde manier voor uw pensioen

Het bestuur van Bpf Beton hoopt dat u gezond bent en blijft en deze – voor ons allemaal – vreemde periode goed doormaakt. Iedereen merkt de gevolgen van het coronavirus in het dagelijkse leven. Scholen en restaurants zijn dicht, we houden allemaal afstand en beperken ons sociale leven.

Lees meer

Beleidsdekkingsgraad februari 2020 gedaald naar 97,9%

De beleidsdekkingsgraad van Pensioenfonds Beton is per eind februari gedaald naar 97,9% (januari: 98,1%). Ons fonds heeft op basis van deze beleidsdekkingsgraad zowel een dekkingstekort als een reservetekort. Ook kunnen we tijdelijk niet meewerken aan waardeoverdracht en afkoop kleine pensioenen.

Lees meer

Geen verhoging van uw pensioen

We besluiten elk jaar of we uw pensioen kunnen verhogen. Dat kan alleen als onze financiële situatie goed genoeg is. Onze financiële situatie is nu niet goed genoeg. Dat betekent dat we uw pensioen ook in 2020 niet verhogen.

Lees meer