Nieuwsoverzicht

Beleidsdekkingsgraad oktober 2021 toegenomen naar 108,8%

De beleidsdekkingsgraad van Pensioenfonds Beton is per eind oktober toegenomen naar 108,8% (september: 107,6%). Vanaf eind juni is de beleidsdekkingsgraad boven het minimum vereiste niveau uitgekomen en is er is geen sprake meer van een dekkingstekort. Ons fonds heeft op basis van deze beleidsdekkingsgraad nog wel een reservetekort.

Lees meer

Onjuiste beleidsdekkingsgraad in uw Uniform Pensioenoverzicht (UPO)

In juni 2021 ontving u van ons uw jaarlijkse Uniform Pensioenoverzicht (UPO). In de tekst onder: "Wilt u meer weten over de financiele gezondheid van Stichting Bedrijfstakpensioenfonds voor de Betonproductenindustrie?" staat de beleidsdekkingsgraad voor eind 2020, te weten 105,2%. Dit is onjuist.

Lees meer

Beleidsdekkingsgraad september 2021 toegenomen naar 107,6%

De beleidsdekkingsgraad van Pensioenfonds Beton is per eind september toegenomen naar 107,6% (augustus: 106,5%). Vanaf eind juni is de beleidsdekkingsgraad boven het minimum vereiste niveau uitgekomen en is er is geen sprake meer van een dekkingstekort. Ons fonds heeft op basis van deze beleidsdekkingsgraad nog wel een reservetekort.

Lees meer

Beleidsdekkingsgraad augustus 2021 toegenomen naar 106,5%

De beleidsdekkingsgraad van Pensioenfonds Beton is per eind augustus toegenomen naar 106,5% (juli: 105,5%). Vanaf eind juni is de beleidsdekkingsgraad boven het minimum vereiste niveau uitgekomen en is er is geen sprake meer van een dekkingstekort. Ons fonds heeft op basis van deze beleidsdekkingsgraad nog wel een reservetekort.

Lees meer

Beleidsdekkingsgraad juli 2021 toegenomen naar 105,5%

De beleidsdekkingsgraad van Pensioenfonds Beton is per eind juli toegenomen naar 105,5% (juni: 104,5%). Vanaf eind juni is de beleidsdekkingsgraad boven het minimum vereiste niveau uitgekomen en is er is geen sprake meer van een dekkingstekort. Ons fonds heeft op basis van deze beleidsdekkingsgraad nog wel een reservetekort.

Lees meer