Nieuwsoverzicht

Beleidsdekkingsgraad augustus 2021 toegenomen naar 106,5%

De beleidsdekkingsgraad van Pensioenfonds Beton is per eind augustus toegenomen naar 106,5% (juli: 105,5%). Vanaf eind juni is de beleidsdekkingsgraad boven het minimum vereiste niveau uitgekomen en is er is geen sprake meer van een dekkingstekort. Ons fonds heeft op basis van deze beleidsdekkingsgraad nog wel een reservetekort.

Lees meer

Beleidsdekkingsgraad juli 2021 toegenomen naar 105,5%

De beleidsdekkingsgraad van Pensioenfonds Beton is per eind juli toegenomen naar 105,5% (juni: 104,5%). Vanaf eind juni is de beleidsdekkingsgraad boven het minimum vereiste niveau uitgekomen en is er is geen sprake meer van een dekkingstekort. Ons fonds heeft op basis van deze beleidsdekkingsgraad nog wel een reservetekort.

Lees meer

Beleidsdekkingsgraad februari 2021 gestegen naar 99,4%

De beleidsdekkingsgraad van Pensioenfonds Beton is per eind februari gestegen naar 99,4% (januari: 98,6%). Ons fonds heeft op basis van deze beleidsdekkingsgraad zowel een dekkingstekort als een reservetekort. Omdat de beleidsdekkingsgraad onder de 100% ligt, kunnen we tijdelijk niet mee werken aan waardeoverdracht en afkoop kleine pensioenen.

Lees meer

Beleidsdekkingsgraad januari 2021 gestegen naar 98,6%

De beleidsdekkingsgraad van Pensioenfonds Beton is per eind januari gestegen naar 98,6% (december: 98,3%). Ons fonds heeft op basis van deze beleidsdekkingsgraad zowel een dekkingstekort als een reservetekort. Dat maakt dat we tijdelijk niet mee kunnen werken aan waardeoverdracht en afkoop kleine pensioenen.

Lees meer