Nieuwsoverzicht

Beleidsdekkingsgraad oktober 2020 iets gestegen naar 97,7%

De beleidsdekkingsgraad van Pensioenfonds Beton is per eind oktober iets gestegen naar 97,7% (september: 97,6%). Ons fonds heeft op basis van deze beleidsdekkingsgraad zowel een dekkingstekort als een reservetekort. Ook kunnen we tijdelijk niet meewerken aan waardeoverdracht en afkoop kleine pensioenen.

Lees meer

2019 in hoofdlijnen: het jaarverslag in beeld

Wij maken elk jaar een uitgebreid jaarverslag. Dat jaarverslag is niet voor iedereen aantrekkelijk om te lezen. Dus brengen wij voor u de belangrijkste informatie over 2019 letterlijk mooi in beeld.

Lees meer

Het Pensioenakkoord: Blik op de toekomst

Waarom krijgen we een nieuw pensioenstelsel? Daarop en op de veelgestelde vragen geven wij antwoord. En we nemen u graag mee in de stappen die wij voor u de komende tijd zetten.

Lees meer

Beleidsdekkingsgraad september 2020 gestegen naar 97,6%

De beleidsdekkingsgraad van Pensioenfonds Beton is per eind september gestegen naar 97,6% (augustus: 97,4%). Ons fonds heeft op basis van deze beleidsdekkingsgraad zowel een dekkingstekort als een reservetekort. Ook kunnen we tijdelijk niet meewerken aan waardeoverdracht en afkoop kleine pensioenen.

Lees meer

Beleidsdekkingsgraad augustus 2020 gestegen naar 97,4%

De beleidsdekkingsgraad van Pensioenfonds Beton is per eind augustus gestegen naar 97,4% (juli: 96,8%). Ons fonds heeft op basis van deze beleidsdekkingsgraad zowel een dekkingstekort als een reservetekort. Ook kunnen we tijdelijk niet meewerken aan waardeoverdracht en afkoop kleine pensioenen.

Lees meer

Beleidsdekkingsgraad juli 2020 iets gestegen naar 96,8%

De beleidsdekkingsgraad van Pensioenfonds Beton is per eind juli iets gestegen naar 96,8% (juni: 96,7%). Ons fonds heeft op basis van deze beleidsdekkingsgraad zowel een dekkingstekort als een reservetekort. Ook kunnen we tijdelijk niet meewerken aan waardeoverdracht en afkoop kleine pensioenen.

Lees meer

Vacature bestuur Bpf Beton

Per 1 september aanstaande ontstaat er door de wijziging van het bestuursmodel een vacature in het bestuur. Deze bestuurder heeft zitting namens de gepensioneerden. De bestuurder die nu deze positie inneemt, krijgt een andere positie. Kandidaten kunnen zich voor een bestuursfunctie aanmelden. Onderstaande beschrijving en de procedure gelden voor een nieuwe kandidaat.

Lees meer

Beleidsdekkingsgraad juni 2020 iets gedaald naar 96,6%

De beleidsdekkingsgraad van Pensioenfonds Beton is per eind juni iets gedaald naar 96,6% (mei: 96,7%). Ons fonds heeft op basis van deze beleidsdekkingsgraad zowel een dekkingstekort als een reservetekort. Ook kunnen we tijdelijk niet meewerken aan waardeoverdracht en afkoop kleine pensioenen.

Lees meer

Beleidsdekkingsgraad mei 2020 blijft 96,7%

De beleidsdekkingsgraad van Pensioenfonds Beton is per eind mei gelijk gebleven op 96,7% (april: 96,7%). Ons fonds heeft op basis van deze beleidsdekkingsgraad zowel een dekkingstekort als een reservetekort. Ook kunnen we tijdelijk niet meewerken aan waardeoverdracht en afkoop kleine pensioenen.

Lees meer